Underholdning til fest, firmaarrangement og andre anledninger

Få sjov underholdning til dit event

Solistens opgaver kan være mangfoldige. Det er jo altid hyggeligt at være det muntre indslag ved den runde fødselsdag, hvor jeg enten kan være værtens gave til gæsterne, eller jeg kan være gæsternes overraskelse til værten (hvad giver man ellers manden eller kvinden, der har alt?). Det kan også være underholdning til fest i form af musik til et firmaarrangement eller en anden type arrangement.

Her er det målrettet underholdning og musik, hvor jeg ofte får nogle stikord om værten, der så på kærlig vis bliver verbalt udleveret til sin og gæsternes store fornøjelse.

Eksempler på underholdning til fest og firmaarrangement

Jeg optræder i hele landet, så har du brug for underholdning til fest eller firmaevent på Fyn, i Jylland eller på Sjælland, kommer jeg gerne og underholder. Jeg er for eksempel ofte i Århus og Odense.

Pensionistforeningerne gæster jeg hyppigt og med stor glæde. Her bliver der primært fokuseret på de gode, gamle sange, som man ikke kan lade være med at synge med på. Andre gange kan jeg det ene øjeblik stå på Byfestens friluftsscene og i det næste prøve at løfte stemningen i ølteltet. Det er alsidige og meget forskellige opgaver, som jeg i tidens løb er blevet kastet ud i – og jeg elsker det.

Nedenfor kan du se en oversigt over de forskellige hovedkategorier af underholdning, som jeg kan tilbyde:

​​Det er jo de mangeartede opgaver, der gør det sjovt og spændende. Både for mig selv, men heldigvis også for publikum.

Kontakt mig og hør mere eller book mig til din fest

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere eller for at booke mig som underholdning til firmaarrangement, privat fest eller en helt tredje form for arrangement. Jeg optræder overalt i Danmark.

​Ring eller skriv ganske uforpligtende på telefon 20 16 47 32 eller e-mail på entertainer@bjarnelisby.dk.

jubilæum

Telefon:

20 16 47 32

4,7 ud af 5 stjerner

Facebook​