Taleskrivning med humor

Få hjælp til taleskrivning

En humoristisk tale som på venlig og kærlig vis udleverer værten til dennes og gæsternes udelte morskab. Det kræver naturligvis en vis erfaring og gennemslagskraft at holde en tale, og da mange værter og værtinder som regel samtidig har en masse andet at tænke på, er jeg ofte blevet bedt om personligt at komme og holde talen.

Jeg tilbyder glad underholdning til enhver lejlighed, og jeg hjælper dig derfor gerne med både taleskrivning og selve talen, hvis du ønsker det. Det kan både være i Århus, Odense og på Sjælland, men også i resten af landet alt afhængigt af, hvor du har brug for min hjælp henne.

Skriv en tale der rammer modtageren

Det kan være svært at skrive en god tale, hvis man ikke har erfaring med det. Men hvad gør man så, når sønnen skal konfirmeres, når datteren skal giftes, eller når forældrene har guldbryllup? Jeg hjælper dig gerne med taleskrivning, så du kan få skrevet en rigtig god tale, der rammer lige præcis den, som talen skal skrives til – og jeg gør det gerne med masser af humor.

Kontakt mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med taleskrivning, eller hvis du ønsker min hjælp til at holde talen, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en indledende snak. Jeg har stor erfaring med taleskrivning, og jeg kan hjælpe dig med at skrive en personlig, kærlig og humoristisk tale, der rammer modtageren lige i hjertet, og som får sat gang i gæsternes lattermuskler.

Jeg kan også hjælpe dig, hvis du ønsker min hjælp til at skrive en festsang i stedet for. Hvis du mangler underholdning til festen, kan jeg også være behjælpelig med det. Jeg er gerne festens muntre indslag, uanset hvilken type arrangement der er tale om. 

jubilæum

Telefon:

20 16 47 32

4,7 ud af 5 stjerner

Facebook​