​Glad underholdning til enhver lejlighed

- alt fra tagbrande til sædefødsler -

​Intet job er for lille – intet honorar er for stort.

Sanger til fest og andre anledninger​

Enhver fest får et gevaldigt løft med levende underholdning.

Med hele Danmark som arbejdsplads har jeg gennem årene fartet land og rige rundt som solist ved byfester, på markeds- og campingpladser, og alle andre former for udendørsarrangementer.

De bedste byfester har naturligvis en særlig pensionisteftermiddag, hvor der synges kraftigt med på de kendte sange. Og der grines igennem ved den humørindsprøjtning, vi alle har så godt af at få.​

Mangler du en sanger til fest?

Hertil kommer en masse private fester, hvor jeg dukker op som det muntre indslag, der forstærker den gode stemning, og gør festen ekstra mindeværdig.

Det kan både være ved de runde dage, men også sølv-, guld-, og diamantbryllupper eller andre mærkedage, der således får en ekstra dimension.

Men også den intime og nærværende kunst at gå rundt mellem bordene med guitaren på maven og skabe individuelle oplevelser, nyder jeg meget.

Dagligstue-, eller hjemmekoncerter er en underholdningsform, der er på vej frem herhjemme. Her kommer gæsterne rigtig tæt på solisten, hvilket gør oplevelsen helt unik for tilhørerne - og mig.

Mangler du en solist til fest?

Så er det nemmeste at kontakte mig på telefon 20 16 47 32 eller sende en e-mail på entertainer@bjarnelisby.dk.​​​

fbicon

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på​ Facebook