Sanger til fest – festlige sange til enhver anledning

Festens muntre indslag

Enhver fest får et gevaldigt løft med levende underholdning. De runde fødselsdage, sølv-, guld- og diamantbryllupper, jubilæer og andre mærkedage bliver ekstra mindeværdige ved det personlige solistindslag.

Med hele Danmark som arbejdsplads har jeg gennem årene fartet land og rige rundt som sanger til fest – herunder både til firmaarrangementer, byfester, på markeds- og campingpladser og alle andre former for udendørsarrangementer i både Odense, Århus og omegn samt på hele Sjælland.

Festsanger til mange forskellige events

​De bedste byfester har naturligvis en særlig pensionisteftermiddag, hvor der synges kraftigt med på de kendte, festlige sange, og der grines igennem ved den humørindsprøjtning, som vi alle har så godt af. Men også den intime og nærværende kunst at gå rundt mellem bordene med guitaren på maven og skabe individuelle oplevelser nyder jeg meget.

​Dagligstue- eller hjemmekoncerter er en underholdningsform, der er på vej frem herhjemme. Her kommer gæsterne rigtigt tæt på solisten, hvilket gør oplevelsen helt unik for tilhørerne – og ikke mindst for mig som den valgte sanger til fest.

Kontakt mig og lej en sanger til fest

(og hvorfor ikke med det samme?)

Hvis du vil gøre dit arrangement til noget særligt, så kontakt mig gerne allerede i dag og lej en sanger til fest. Du kan enten ringe til mig på telefon 20 16 47 32, eller du kan sende mig en e-mail på entertainer@bjarnelisby.dk.

Jeg kommer gerne og udgør det sjove og underholdende indslag til din fest, uanset hvor i landet du har brug for en morsom festsanger henne. Det gælder, uanset om du ønsker en intim optræden hjemme i dagligstuen for den lille forsamling, eller om du ønsker at booke mig til din store byfest. Jeg elsker alsidigheden i mit arbejde som sanger til fest, og jeg optræder gerne for alle – både store og små.

jubilæum

Telefon:

20 16 47 32

4,7 ud af 5 stjerner

Facebook​