​Glad underholdning til enhver lejlighed

- alt fra tagbrande til sædefødsler -

​Intet job er for lille – intet honorar er for stort.

Sanger til fest og andre anledninger​

Mangler De en sanger til en fest, stiller jeg hellere end gerne op med en underholdende optræden. Hvad end De mangler en solist til en byfest, havnefest, markedsplads eller lignende, garanterer jeg god og festlig underholdning fra Skagen til Gedser. Jeg kommer nemlig ud til dig i Jylland, på Fyn, Sjælland - ja hele Danmark.

Jeg tilhører de solister, der kombinerer musikken med underholdning og et fornøjet publikum. Omvendt befinder jeg mig ikke inden for gruppen af sangere, der bruger playback eller singback – nej, her er der tale om ægte, levende her-og-nu-underholdning.

Leder De efter en sanger til fest?

Solister er der mange af, men mig er der kun én af. Jeg er kendt for at levere en munter optræden og for at improvisere, bruge nuet og festens gang som en del af mit show.​

Jeg har optrådt til musikaftener, familiefester, firmafester, lavet ældreunderholdning med mere, hvor jeg har været solooptrædende eller som en del af et show med flere solister. Der udover kan jeg tilmed agere som visesanger, troubadour og konferencier.

​Fælles for mine optrædener er, at jeg implementerer skæg i min musik og efterstræber en helstøbt musik- og comedyoplevelse. ”Indslaget, der gør udslaget”, jeg står for et muntert indslag, og det ender altid med et positivt udslag, nemlig et underholdt publikum. Med en sanger til fest som mig er latter og højt humør dét, der får hjulene til at køre.

Mangler du en solist til fest?

Står De med en festlig anledning og mangler en sanger til fest, er De mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 20 16 47 32 eller sende en mail til entertainer@bjarnelisby.dk.​​​

fbicon

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på​ Facebook