Foredragsholder med noget på hjerte

Bjarne Lisby er ud over at være sanger til fest også foredragsholder og jeg rejser rundt i Jylland, på Fyn og Sjælland, ja faktisk hele Danmark og holder foredrag om underholdningsbranchen og om min egen historie som entertainer.

Mine foredrag er efterspurgte til alskens begivenheder og sammenkomster, hvor jeg stiller op med musik og fortælling i skøn forening.

Ordet ”foredrag” er i virkeligheden en vag beskrivelse af det indhold, min optræden indebærer. Som foredragsholder tilbyder jeg snarere koncertfortællinger, som underholdning med noget på hjerte.

Sæt gang i grinene med et foredrag

Latter er mit brændstof i alt, hvad jeg foretager mig. Også når det gælder mine foredrag. Med sang, musik og historiefortælling garanterer jeg et underholdt publikum uanset alder og anledning.

Netop underholdning er hovedingrediensen, når jeg optræder som foredragsholder ved forskellige lejligheder. Jeg medbringer i øvrigt eget lydanlæg ved alle mine optrædener, så De ikke skal bøvle med det.​

I mit repertoire ligger jeg som foredragsholder inde med fem forskellige foredrag:

Kontakt foredragholder Bjarne Lisby her

Er De interesseret i at høre mere om mine foredrag eller bestille en optræden fra foredragsholder Bjarne Lisby, er De mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 20 16 47 32 eller sende en e-mail til entertainer@bjarnelisby.dk.​