​Glad underholdning til enhver lejlighed

- alt fra tagbrande til sædefødsler -

​Intet job er for lille – intet honorar er for stort.

Ældreunderholdning med sang og højt humør

Ud over at være sanger til fest og foredragsholder tilbyder Bjarne Lisby også underholdning for ældre. ​Det er det gode humør, der er i højsædet, når jeg optræder med ældreunderholdning rundt om i Jylland, Sjælland, på Fyn og hele det danske land.

Min ældreunderholdning består blandt andet af de ældres favoritmelodier præsenteret med festlige anekdoter og pudsige betragtninger.

Muntre minder​

​​Smil og latter med ældreunderholdning

Det er giro 413-træfferen De Gamle Bukser, de fleste kender mig for – særligt når det gælder ældreunderholdning. Men en række af mine andre sjove sange har ligeledes fundet vej til radioens ønskeprogrammer. Disse numre udgør naturligvis en del af min ældreunderholdning, men især over for et ældre publikum supplerer jeg dem med en god håndfuld af ”de gode gamle”.

Det er alle sange, som de fleste af den ældre generation kan nikke genkendende til og synge med på. Jeg tilbyder desuden et juleprogram med julesange til de ældre som en del af min ældreunderholdning i december.

Glad for livet

Jeg er en glad mand. Glad for livet og glad for at optræde. Denne livsglæde skinner igennem i mit program for ældreunderholdning, og den smitter af, når jeg indtager scenen med mine mange muntre bemærkninger og lystige anekdoter, der kæder sangene sammen.

Når jeg har optrådt med ældreunderholdning, kvitteres mit show ofte med kommentarer som: ”Så godt har jeg ikke moret mig længe” eller ”jeg havde helt ondt i maven af grin”. At kunne underholde mit ældre publikum og få smilene og grinene frem på deres læber er mit absolutte hovedmål.

Latter er den bedste medicin, og den fremmaner jeg gang på gang efter bedste evne med min ældreunderholdning.

Kontakt mig for mere information

Er De interesseret i at høre mere om mine shows inden for ældreunderholdning eller bestille en optræden, er De meget velkommen til at kontakte mig på telefon 20 16 47 32 eller sende en mail til entertainer@bjarnelisby.dk.​

fbicon

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på​ Facebook